tiistai 16. lokakuuta 2012

Pikameikkipohja - Clinique Almost powder makeup


Kesällä perusmeikkipohjani eli kosteusvoiteen päälle primeri, meikkivoide, valokynä, peiteaine ja irtopuuteri alkoi tuntua sekä työläälle rakentaa että turhan raskaalle. Naistenlehtien innoittamana käytin joitankin tunteja etsien itselleni sopivaa läpikuultavaa, sopivan peittävää ja helppoa meikkipohjaa. No, samalla tuotteella tuskin voi saada pisamia esiin ja couperosaa piiloon, mutta jotain käteen jäi kuitenkin helppousrintamalta: mm. Virven ja Makeupalleyn hehkuttama Cliniquen Almost powder makeup -meikkipuuteri.


Värisävy oli kerrankin sopivan vaalea, ja ei kun tuotetta sudilla naamaan. Peitto jäi kuitenkin varsin vaatimattomaksi ja sutikaan ei ollut mitenkään hyvän tuntuinen, joten tuote joutui arkistoon kalliit pettymykset kylpyhuoneen kaappiin moneksi kuukaudeksi.

Nyt syksyllä tuli sitten mieleen kokeilla tätä vielä kostutetulla sienellä. Jäljestä saakin täysin peittävää halutessaan, tämän kanssa en tarvitse Blascon punaisen neutraloijaa ollenkaan. Meikkipohja on myös huippunopea levittää ja lopputulos on valmiiksi mattainen ja puuteroidun näköinen. Ei niin kuulakas kuin meikkivoiteellani, mutta poskipunalla saa eloa lisää mukavasti.


Kokeilin Almost powder makeupia myös töissä. Kestossa tämä meikkipohja häviää primer-meikkivoide-puuteri -yhdistelmälle, kiilto ei pysy yhtä hyvin kurissa ainakaan sekaihon omistajalla. Sen sijaan Almost powder makeup on onnen omiaan niihin tilanteisiin, kun on tarve näyttää siistiltä nopeasti tai haluaa vähän siisteyttä naamaan ihan kotioloihin. Käytän tätä lenkillä, kuntosalilla, roskiksen vientiin (tunnustan) ja viikonloppuisin sellaisilla kaupunkireissuilla, joissa kesto ei ole muutamaa tuntia pidempi. Lenkille tuote sopii hyvin, koska se asettuu aurinkorasvan päälle nätisti, sisältää itsekin suojekertoimen 15 ja niistonkestokin on aika hyvä.


Kiinnostaisi kuulla, löytyykö sellaista suomalaista, jolle sävy 01 fair on liian tumma. Itse olen ihan vaaleimmasta päästä, ja tämä voisi mennä vielä aavistuksen vaaleammallekin.

Clinique Almost powder makeup is a good alternative for my usual primer-foundation-powder routine, if I'm in a hurry and do not require such a good lasting power from the make-up. For instance, I use this for both outdoor and indoor sports as well as popping out to town for a few hours. And for taking the rubbish out of course :) This is suitable for outdoor sports because it is easy to apply over sun cream, has a spf of 15 and resists nose blowing quite nicely as well. The shade 01 fair is a good match to my very fair skin, and the product covers so nicely applied with a moist sponge that I don't need to use the Blasco red neutraliser at all with this one.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti