keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Meikinpoistosta


Kuvassa iltarutiinini tuotteet, miinus kosteusvoide. Silmämeikin puhdistan Lumenen vedenkestävän meikin poistoaineella, vaikka harvoin vedenkestävää silmämeikkiä käytänkään. Tämän kanssa selviää vähemmällä hankaamisella. Ainoa ärsytyksenaihe on peruspullon koko: minulla ainakin se kuluu älyttömän nopeasti, ja niinpä metsästänkin näitä +100% -tarjouksia.

Kasvoille käytän kaksoispuhdistusta: ensin meikin liuottaa irti Nivean kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettu Cleansing milk. Sen jälkeen pesen ihon vielä Lumenen Radiant touch -sarjan puhdistusvoiteella, joka on sekaiholleni tarpeeksi tehokas muttei liian kuivattava. Tähän putsariin päädyin yrityksen ja erehdyksen kautta käytettyäni ensin Lumenen rasvaisen ihon putsaria (iho kuivui) ja sitten herkän ihon putsaria (meikki ei kestänyt ja iho kukki). Nyt siis tyytyväinen keskitie löydetty. Vuodenaikojen vaihtelun vaikutusta ihoon tasaan sitten päivä- ja yövoiteiden avulla.

Kaksoinpuhdistuksen nimeen vannon kyllä, jos haluaa pitää ihostaan huolta kaiken meikkirasituksen alla. Ilman sitä primeri ja meikkivoide tukkivat nopeasti ihoni ja kipeitä finnejä alkaa ilmaantumaan sinne tänne. Myös kesällä aurinkovoiteet on hyvä saada kunnolla irti iltaisin.

Lumenen herkän ihon tuotteista käyttöön on jäänyt Sensitive touch -kasvovesi logiikalla jos se ei ole rikki, älä korjaa sitä. Joskus voisi tietysti kokeilla myös Radiant touchin kasvovettä...

Kovin Lumenevoittoista ja markettikamaa siis. Selektiiviseltä puoleltakin on testattu tuotteita kasvojen pesuun, mutta mitään etua en niissä toistaiseksi ole nähnyt tähän nykyiseen yhdistelmääni verrattuna.

My current evening combo. I use Lumene Waterproof eye makeup remover for the eyes, although I normally don't wear waterproof makeup. Nivea Gentle cleansing milk and Lumene Radiant touch Refreshing foam cleanser are used in this order to clean my face properly. The toner is also from Lumene, from the Sensitive touch -line. These work well for my mixed skin, taking out the make-up and the excess oil effectively but not drying the skin too much.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti