tiistai 30. lokakuuta 2012

Face Stockholm: kaunis, mutta...


 
Harmituskynnet! Ensinnäkään en saanut kuin yhden julkaisukelpoisen kuvan otettua päivänvalon aikaan, kun oli muka kiire ja ne pari kuvaa näyttivät päällisin puolin hyviltä.
 
Toisekseen lakka itse, eli Face Stockholmin 95 oli pieni pettymys. Väri on kyllä edelleen yhtä sykähdyttävä kuin messutiskillä, josta tämän poimin. Pohja on musta tai hyvin tumman ruskea, ja kuparinen shimmeri saa kynnet näyttämään tummanruskeille. Efekti on hienovaraisen tyylikäs.
 
Sen sijaan lakka oli haastava levittää tarkasti ja tasaisesti, sekä äärimmäisen herkkä pienillekin epätasaisuuksille kynnen pinnalla (olisi ehkä kannattanut tehdä pohjatyöt huolellisemmin, jälkiviisautta...). Sen lisäksi jo seuraavana päivänä lakkauksesta näkyy viittä päivää tai viikkoa vastaava kärkikuluma kaikissa kynsissä ja pieni lohkeama peukussa. Tämä on kyllä huonoa kestävyyttä.
 
Harmittaa, koska väri olisi ollut niin erikoinen ja varmasti käytössä paljonkin...
 
Face Stockholm 95 was a let-down: the polish was hard to apply evenly and it showed bad wear and a chip already the second day. What a shame, since the colour (black or dark brown base with copper shimmer) still is stunning and the polish would have been much used had the quality been better.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti