lauantai 20. lokakuuta 2012

Max Factor Angel nails ja messuhankintoja

 
Max Factorin Glossfinity 55 Angel nails pomppasi silmään hyllystä jo talvella, mutta vasta kesällä kotiutin sen. Ja hyvä niin, lakasta onkin tullut yksi suosikeistani. Lakan koostumus on shimmerinen foil ja sitä on helppo levittää tasaisesti. Väri on jotain samppanjan ja hopean väliltä, aavistuksen roosaakin tässä voi jossain valossa nähdä.


Perjantain vietin Iloveme-messuilla, ensimmäistä kertaa. Sekä kauneus, muoti, korut, näkö että terveys kiinnostivat, joten päivä oli varsin antoisa.  Etukäteen olin lukenut, että kauneusosastoilta voi saada kynsikoristeluja, joten niihin tutustuminen oli yksi messupäivän tavoite. Kynsibloggariksi olen aika maltillinen kynsien koristelun suhteen, ja tähän mennessä se onkin rajoittunut lähinnä glitterin lisäilyyn.

 
MoYou:n osastolla tehtiin leimauksia kynsiin, ja ystävällinen myyjä sai minut houkuteltua käsiinsä. Ensin vasemman käden nimettömään kokeiltiin jotain kiekuraa, mutta kuvio oli liian iso minun kynnelleni (monet laattojen kuvioista valitettavasti ovatkin). Niinpä oikeaan tehtiin uusi yritys, nyt rakastamallani leokuosilla. Lopputulos yllä. Tykkäsin, jopa niin paljon, että päädyin ostamaan aloitussetin itselleni.


Settiin kuuluu leimasin, raappa, musta leimauslakka, pieni ohjekirjanen sekä kaksi vapaavalintaista laattaa. Leolaattoja ei ollut enää saatavilla, joten sain messuesittelijän käyttämän laatan vielä kolmanneksi kaupan päälle.

 
Heti kokeilemaan! Alla siis oma ensimmäinen leimaukseni vasemman käden nimettömään. Leokuvioon kuulumattomat pienet viirut ovat messuilla tehdystä ensimmäisestä leimauksesta. Päätin laittaa oman leiman siihen vaan ronskisti päälle, kun kerran kokeilumielellä olin liikenteessä ja värilakkakin jo pari päivää vanha.

 
 
Yllättävän helppoa jopa. Leimasin vaikutti ihan laadukkaalle. Varsinaista leimauksille tarkoitettua päällylakkaa minulla ei ollut, mutta paksuhko kerros Opia varovasti levitettynä toiminee ihan hyvin. Keskeltä kynttä vedin sudilla toisenkin kerran, ja siinä on tarkkaan katsottuna pientä liikkumista huomattavissa. 

 
Muut kauneuspuolen messuostokset: China Glazea sai puoleen hintaan 4 eurolla virolaiselta myyjältä, kuvassa Glam, Love Marilyn ja Luxe and lush. Face Stockholmin 95, tummanruskealla pohjalla kuparista mikroglitteriä, erikoinen yhdistelmä. Opi Sparkle-icious, kelta-pinkki-turkoosi glitterlakka. Opi ja Face Stockholm olivat kympin pintaan. Glitterharakka iski jälleen siis, näitä kynsille pikapuoliin. Myös leimauksia luvassa lisää.
 
Max Factor Glossfinity 55 Angel nails is a champagne-silvery shimmery foil polish, one of my current favourites. The first leo stamp is made by a salesperson at a beauty fair, the second one made by me with the MoYou stamping kit I purchased from her. It was surprisingly easy to do and the stamper appears to be good quality. Also bought some polishes, China Glaze Glam, Love Marilyn and Luxe and lush; Face Stockholm 95; and Opi Sparkle-icious.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti