sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Upea Barry M Red Black

'
 
Vihdoin kynsillä, Lontoosta saapunut Barry M 115 Red Black. Varpaisiin olin tätä sutinut jo aiemmin, mutta vasta sormeien kynsillä tähän pääsi tutustumaan tarkemmin. Kerroin jo aiemmin etsiväni korvaavaa lakkaa kestoltaan huonolle mutta kauniille Chanelin Rouge Noirille, ja Red Black vastaa tähän haasteeseen paremmin kuin hyvin. 



Koostumukseltaan Red Black on jellymäinen creme. Tällä lakkaaminen ei itse asiassa ole vaikeaa, mutta vaatii hieman totuttelua. Ensimmäinen kerros on aika läpikuultava. Toisella lakka jää edelleen hieman läpikuultavaksi: tasaiseksi sen saa laittamalla lakkaa sopivan määrän kynnelle ja levittämällä saen sitten tasaisesti koko kynnelle, siis vähän eri tekniikalla kuin cremelakan kanssa, joilla voi lakata yhden sudinleveyden kerrallaan. Lakkamäärän suhteessa pinta-alaan olisi hyvä olla sama kaikilla kynsillä, niin jälki on tasaista. Tämän osaan ottaa seuraavalla kerralla vielä tarkemmin huomioon, vaikka nytkin lakkaus onnistui mielestäni ihan hyvin. Kolmannella kerroksella saisi varmaan täysin peittävää jälkeä aikaiseksi, mutta itse pidin tätä hieman läpikuultavaa jälkeä kauniimpana.

 
Barry M:n lakoista on tullut suosikkejani. Hinta-laatusuhde on hyvä, ja suti on sopivan kapea minun makuuni. Ainoa miinuspuoli on niiden saatavuus, Barry M:ää kun ei Suomessa myydä.
 
 Kuvat otettu luonnonvalossa. Kieltämättä huimaava ero vaikka edellisen postauksen kuviin verrattuna. Päivän pidentymistä odotellessa...

 
Barry M Red Black, a jelly-creme. Here with two coats and still jellyish translucent. This is to replace my beautiful but poorly wear-resistant Chanel Rouge Noir, and a good job at it it does. Barry M polishes are becoming my favourites based on good quality, low prices and a nice narrow brush. The only minus is that you can't buy them in Finland. The pictures are taken in natural light and the difference compared for example with the ones in the previous post is clear. Looking forward to getting more daylight in the spring...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti