tiistai 15. tammikuuta 2013

Lumene Glamorous

 
Lumenen 8 Glamorous löysi tiensä minulle ensin pitkällisen ihailun ja sitten pitkällisen etsinnän tuloksena viime kesänä. Jo edellisenä kesänä olin ihaillut sitä kaverillani. Grillausillanistujaisissa sitten kokeilin sitä omille kynsilleni, ja ihastuin kovasti. Lakka on juuri sopiva kesään, mutta koska olen ottanut projektikseni monipuolistaa lakkauksiani näin talvella, valitsin mustasta laatikosta tämän blogiin esiteltäväksi.
 

Glamorous on pinkki foil-lakka, joka heijastaa voimakkaasti kultaa lämminsävyisessä sisävalaistuksessa. Tuo kultaheijastus onkin lempariasiani tässä lakassa. Glamorous on helppo levittää: koostumus on hyvä, ja vaikka suti on leveähkö, se on voimakkaasti pyöristetty. Kestoltaankin tämä on ihan perusluokkaa.

 
Lumene 8 Glamorous. After admiring this on my friend for a year or so, I finally got it myself last summer. A pink foil with a golden reflection; easy to apply, average wear resistance. This mani is a part of my project to wear more versatile polishes in the winter.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti