maanantai 7. tammikuuta 2013

Essence Stuck on you, sopii talveen

 
 
Essence 134 Stuck on you, muistaakseni 1,50 euron tuliainen Münchenistä. Näitä ostin myös toisen värin. Shimmerinen tumma harmaansinivioletti, on kynsillä hieman pulloa tummempi. Näissä on siitä hauskat korkit, että nekin toistavat lakan sävyä. Suti on Isadoramaisen leveä, tuntui hieman paremmalta lakata kuitenkin; ehkä lakan koostumuksella on tässä myös oma rooli.
 
Pullossa lukee "colour & go" ja etiketti lupaa kyseessä olevan nopeasti kuivuva lakka. Tämä voisi toimia myös yhdellä kerroksella, laitoin kuitenkin kaksi. Yhdellä kerroksella voisin kuvitellakin Stuck on youn olevan pikainen lakata, nyt kuitenkin odotteluaika kahden kerroksen ja päällyslakan välissä tuntui normipitkälle. (Jokohan minäkin alan taipua pikakuivattajiin...)

 
Paksuhkosta kerroksesta huolimatta lakkaus on vielä hyvässä kunnossa ainakin vuorokauden jälkeen. Pidemmissä kynsissä huomaan lakkaavani helpommin paksulti, kun kynnen pää täytyy myös peittää. Lyhyissä sen kun sutii kynnen yli vaan. No, siihen palataan taas tämän lakkauksen jälkeen.
 
Essence 134 Stuck on you, a shimmery dark blue-grey-violet polish from Munich with a price tag of 1,50 euros. Looks a bit darker on the nails than the bottle. The brush is wide and the label says this is quick-drying (hence the name "colour & go"); however, the two coats I applied took the normal long time to dry. Maybe it is time for me to try out the quick-dry top coats as well... As a one-coater this probably would live up to the promise, though. Despite the thickish application due to covering up the ends of my now longer nails this does not show any wear the next day.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti