lauantai 12. toukokuuta 2012

Uutta poistoainetta kehissä


Olen siirtynyt Dependin vihreästä kynsilakanpoistoaineesta Maybellinen vihreään. Gentle remover kertoo olevansa asetoniton, kuten Dependkin. Tuntuma tässä Dependiin verrattuna on enemmän "kynsilakanpoistoainemainen", kun taas Depend on enemmän öljyinen hoitavuutta tavoitellessaan.

Maybellinen mainostetaan sopivan hauraille kynsille ja herkille kynsinauhoille, joista ainakin jälkimmäiset tunnistan, jos herkkyydeksi lasketaan taipumus rutikuivuuteen ja tikkuiluun.Asetonittomuudesta huolimattta tämä poistoaine on varsin tehokas: Dependistä tuttua hinkkaamista on tämän kanssa huomattavasti vähemmän. Tosin kuivattavuudessa voi olla, että Depend on hellävaraisempi. Pitäisi verrata rinnakkain pitkäaikaisemmassa kokeilussa, ja sellaista ammattimaista viitseliäisyyttä Lissulta ei taida löytyä.

Kaiken kaikkiaan, suosittelen. Saatavuuskin on laajempaa kuin Dependillä.

Maybelline Gentle remover is acetone free and suitable for weak nails and sensitive cuticles. Compared with Depend's green gentle remover, this one is more efficient, although could be a bit more drying. Lissu recommends.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti