keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Todella vaalean ihon halpa ja hyvä puuteri

Edullisten löytöjen esittely jatkuu. Vuorossa tänään hyvin vaalealle iholle sopiva irtopuuteri, joka pitää ihon mattana eikä tummu päivän mittaan.

Joitain vuosia sitten löysin tarpeeksi vaalean irtopuuterin Chanelilta. Chanel Poudre Cristalline on hienojakoinen, valoa heijastava 10 g irtopuuteri. Hintaa tällä muistaakseni oli 50-60 euroa, ja puuteri pitikin mattapinnan tummumatta. Googlailun perusteella kuitenkin selvisi, että myös maskeerausmeikkinä tunnetulla Grimasilla on valkoinen irtopuuteri, joten sitä sitten Punanaamiosta hakemaan.


Grimasin meikit tulevat näinkin hienoissa rasioissa. Hintaa puuterilla on tällä hetkellä 15,50 ja rasiassa on tuotetta 35 g. Kestoa on hankala arvioida, ehkä vuoden verran tai pidempäänkin. En muista milloin olen tätä viimeksi ostanut. Iholla puuteri näkyy valkoisena, jos sitä laittaa liikaa johonkin kohtaan, muuten se sulautuu hyvin ainakin kalpeaan ihoon.


Olin ensin hieman skeptinen maskeerauspuuterin suhteen, ja kokeilin sitä Chanelin kanssa puolet ja puolet kasvoista. Valoaheijastavuus oli ainoa ero jonka huomasin Chanelin hyväksi. Sen sijaan mattana pitoon Grimas saattaa olla parempikin. Olenkin käyttänyt Grimasia nyt jo monta vuotta, ja olen ollut todella tyytyväinen. Hinta-laatusuhde on tässä huippuluokkaa!


Jotain jäi Chanelista sentään muistuttamaan. "Deluxe Puff" on kieltämättä hyvä käytössä.

(Vinkkinä vielä, Grimasin irtopuuterirasian teippikansi kannattaa säilyttää, jos haluaa ottaa puuterin matkoille mukaan.)

Grimas white loose powder. Good quality and a low price from a stage make-up manufacturer. Doesn't turn dark and keeps the face matte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti