sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Pinkki Colour Couture


Pinkkiä kynsiin ystävänpäivän tienoilla. Colour Couturen Complete Nail Look Book -kokoelman pinkeistä tämä on tummuudeltaan keskimmäinen. Kokoelman lakoissa ei valitettavasti ole nimiä tai numeroita. Todella kiva väri, toistuu hyvin todenmukaisena ylläolevassa luonnonvalossa otetusa kuvassa. Levittyikin hyvin ja tasaisesti kahdella kerroksella. Mutta: kamferin haju on niin pistävä, että saattaa sen takia jäädä kokoelma pitkälti käyttämättä. Kynnet haisevat vielä n. puoli tuntia lakkauksen jälkeenkin, ja lakatessa haju käy nenään ja silmiin. Toisaalta värit ovat niin kivoja, että jätän vielä varauksen parvekkeella lakkaukselle kesällä.


Huomenna näiden kaveriksi pääsee L'Orealin Color Riche -huulipuna S103, Radiant Rose, Make Up Storen Cosmo-rajauskynän kanssa (kovempi laatu). Color Riche on siitä kiva puna, että punan keskellä oleva huulirasva todella kosteuttaa huulia päivän mittaan. Toisaalta juurin sen takia rajaus ja pohjustus on tälle ehdoton. Kevään ostoslistalle taidan vielä laittaa hieman kylmemmän mattapinkin. Make Up Storen rajauskynistä tykkään paljon. Nimenomaan kovemmat kynät tekevät siistin mutta runsaspigmenttisen rajauksen, ja värivalikoima on hyvä. Joskus kovalla rajauskynällä kun tuntuu, että saa raapia pohjustukset kuopalle, ennen kuin väriä tarttuu huulirajaan.

Hyvää ystävänpäivää blogin ystäville!

Valentine's pink nails. This polish is from Colour Couture Complete Nail Look Book. Liked the colour and the application; however, the smell (of camphor?) was really something else. It seems the polishes in the Look Book won't be much used, which is a shame because the colours are really nice. Combined L'Oreal Color Riche lipstick S103, Radiant Rose with the nails. Like the creamy consistency of the lipstick as it keeps the lips moisturised. The downside of that is the need to prime and line the lips carefully in order to stop the listick from running in the lines. The lip pencil in the picture is Make Up Store Cosmo, a hard-enough but pigmented pencil to my liking.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti