torstai 9. helmikuuta 2012

Päivitys viikonloppuun blingillä


 Casual Friday vai after-work-pissis-Friday? No, aina voi pitää käsiä sylissään pöydän alla...

Kyseessä siis hankala suhde glitterlakkoihin. Nämä kärjet töpöttelin sienellä (siten sai peittävän, mutta ohuen lopputuloksen) Rimmelin Lively Lilacin päälle, joka sivumennen sanoen olisi kestänyt vielä viidennen (!) päivän käytön sellaisenaan aivan hyvin. Näitä pitää saada lisää; sunnuntain lakkaus riittää koko työviikolle ja säilyttää kiiltonsa. Tosin seuraavaksi projektina on käyttää joululahjaksi saatuja Colour Coutureita, joten jonkinlaista periaatteellista lakanostokieltoa olen itselleni asetellut...

Takaisin Mavalan numeroon 214, Violet Diamond. Mavalan lakoissa inhottavinta on korkin taipumus jämähtää kiinni, ja niin oli käynyt tällekin yhden käytön jälkeen. Violet Diamond on nimensä mukaan hienojakoinen violetti glitter, joka kyllä sudilla levitettynä on minun makuuni turhan harvaa. Sen sijaan sienellä saa oikein peittävää jälkeä aikaan, niin että allaolevan lakan saa halutessaan fiksattua vielä muutamalle päivälle. Pidän tässä lakassa erityisesti siitä, miltä se näyttää hämärässä: violetit hileet peilaavat hopeisina. Muutenkin yhdistelmän värimaailma on kiva.


Updated Rimmel Lively Lilac with Mavala 214, Violet Diamond. A bit of bling to the weekend (which had to be worn at work on Friday as well; not quite sure whether it looked Casual Friday of Ghettofabulous Friday). Applied the glitter with a sponge.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti