keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Kicks Juicy Crush - se täydellinen koralli


Ranskisfiaskon jälkeen oli hienoa tutustua näinkin hauskaan lakkaan. Kicksin Juicy Crush on kevään uutuuksia, ja ostin sen paremman korallilakan toivossa.

Odotukset palkittiin. Juicy Crush on hienon kiiltävän värinen pinkki koralli. Jos etsit hyvää korallinväristä lakkaa, tässä se on ja vielä edulliseen hintaan.


Koostumukseltaan lakka on cremen ja jellyn välimuoto: peittävyyttä on kuin cremellä (yhdelläkin kerroksella olisi saanut jo ookoon lopputuloksen), mutta lakan koostumus muistuttaa jellyä. Lakka on helppo levittää, kuten muutkin Kicksit, ja kuivuu kohtuullisen nopeasti. Kuvissa kaksi kerrosta. Tämä näyttää varmasti hyvältä sandaalivarpaissakin. Kevättä odotellessa.


Decided to add English translation for international viewers. Kicks Juicy Crush is a perfect polish for spring / summer and would also look lovely on toenails. The polish is in my opinion a mix between jelly and creme, with creme-like coverage and jellyish consistency. The finish is nice and shiny, here with two coats. The polish is easy to apply and dries off quite fast. I have been looking for the perfect coral polish and need now look no further. In addition, the low price is a bonus, too.

4 kommenttia:

  1. Eikö olekin! Ja on vielä "hyvinkäyttäytyvä". Viime kesänä ostin Snowcrystalin myöskin ihananvärisen korallilakan, mutta sen levitys osoittautuikin tuskaksi ja loputulos oli liian paksun näköinen.

    VastaaPoista
  2. Tästäkin voisi kliseisesti sanoa, että on livenä paremman näköinen kuin kuvissa.

    VastaaPoista