perjantai 8. helmikuuta 2013

Käsilaukussa


Kannan käsilaukussa aina mukana käsirasvaa, koska käteni ja varsinkin kynsinauhani ja -vallini kuivuvat helposti vuodenajasta riippumatta. Tänä talvena olen lisännyt käsirasvalle kaveriksi meikkipussiin Opin kynsinauhaöljykynän Avoplex Cuticle oil to go. Käsirasva itsekseen kun ei taltuta rutikuivia kynsien ympäryksiä siistiin kuntoon, eikä ole mukava istuskella kahvilla tai lasillisella kaupungilla kynnet lakattuna ja sormet muuten karmeassa kunnossa.

Aikaisempaa kokemusta minulla oli Mavalan Mavapen-kynsinauhaöljykynästä. Se kuitenkin kuivui tussimaisena helposti eikä annostellut öljyä makuuni tarpeeksi, joten luovuin moneksi vuodeksi kynistä ja käytin vain pulloöljyjä. Opin Avoplex sen sijaan reilun kuukauden käyttökokemuksen perusteella on huomattavasti parempi vaihtoehto Mavalalle. Sen öljy on geelimäisempää ja sitä annostellaan valokynätyyppisesti juuri niin paljon kuin itse haluaa. Kuitenkaan kynä ei varmasti sotke laukussa, edes korkin sisäpuolta. Plussaa myös miellyttävästä hajusta. Kaikenkaikkiaan siis huipputuote päivittäiseen käyttöön ja matkoille. Avoplex maksaa n. 17 euroa, omani ostin lentokentän tax freestä halvemmalla.


 
Viikonlopun kynnet, Isadora 639 Metropolitan. Sopivat vaikka huomenna kahvikupin ja mokkapalan kylkeen.
 
Opi Avoplex Cuticle oil to go has found its way into my bag alonside with a moisturising lotion. Avoplex is easy to apply in a sufficient amount and does not make a mess inside the bag. A nice scent is an added bonus. This product helps the manicure to look its best when not outshadowed by horrendous dry bits along the nails. Definitely an improvement to Mavala Mavapen I used years ago; it dried off quickly and never dispenced enough oil.
 
Nails for the weekend, Isadora 639 Metropolitan, to go with a cup of coffee and some chocolate cake tomorrow.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti