lauantai 1. joulukuuta 2012

Pikkujoulukynnet osa 2


H&M Confetti Dependin mustan cremen 039 päällä. Tällä kertaa olin maltillisempi Confettin kanssa, ja lopputuloksesta tuli kivempi kuin edellisellä kerralla. Confettissa glitteriä tosin on niin reilusti, että sitä on jopa hankala saada harvakseltaan kynnelle.


Dependin 039 teki nytkin saman kuin edellisten pikkujoulukynsien kanssa, eli chippaantui jo lakkauspäivänä. Liian paksusta kerroksestakaan tuskin on kyse, eli taitaa olla aika etsiä uusi musta cremelakka kokoelmiin ja heittää tällä vesilintua. Vauriot olivat onneksi niin pieniä, että niillä mentiin kuitenkin. Isadora voisi olla yksi hyvä vaihtoehto, niiden cremet ovat ihan hyväkestoisia.


Pidän edelleen Confettia tosi kauniina!

H&M Confetti over Depend black creme 039, the nails for the second Christmas party. This time I was more moderate with the glitter and the result was better. Again the Depend chipped already the same evening as I did these, so it looks like I'm going to have to invest in another black creme and throw this one out. I still find Confetti really beautiful!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti