perjantai 2. maaliskuuta 2012

Vadelmajelly


Ensin ajattelin, etten julkaise tätä lakkausta ollenkaan, kun yrityksistä huolimatta en saanut lakkaa näyttämään kuvissa edes suunnilleen samalta kuin livenä. Tässä on lähin, mihin pääsin. Pullon ja kynsien värillä on yllättäen eroa oikeastikin. Kynsillä väri on tumman vademaisen punainen, heijastaen neonpinkkiä tai oranssia tietyssä valossa, kuten myös näköjään kaikissa kuvausyrityksissäni.

Halusin kuitenkin postata tästä lakasta, koska pidän sen levityksestä ja ulkonäöstä valtavasti. Kyseessä on Viva la Divan 266, neonheijastava fuksianvärinen jellylakka. Lakka kuivuu mattapintaiseksi ja saa kiiltonsa takaisin päällyslakan myötä. Laitoin kolme kerrosta, tosin vähempikin olisi tehnyt tasaista, mutta läpikuultavaa jälkeä.

(En tajua noita Viva la Divan numeroita: jokaisessa pullossa on kaksi eri numeroa, tässäkin 266 ja 11. Kumpi niistä on se oikea kynsilakan numero? Googlekaan ei kertonut. )


Almost didn't post these nails, on basis of not being able to capture the polish in the photos even close to as it really is. However, Viva la Diva 266 is a really nice jelly polish, a pleasure both to apply and to look at. The colour is sort of a neon-shaded fuchsia or dark rasberry. Three coats for opaque result; works as a one-coater too. Don't get the numbers on Viva la Diva polishes: this bottle has both 266 and 11. Even Google could't tell which it is.

3 kommenttia: