tiistai 27. marraskuuta 2012

Luxe and Lush, plääh

 
 
Tulipas tylsät kynnet. Plarasin ei-käytettyjen laatikkoa ja China Glazen Luxe and Lush tarttui käteen. Kokeilin sitä vähän eri lakkojen päälle ja sitten paljaalle kynnelle yksinään. Siinä vaiheessa lopputulos miellytti, ja päätin lakata tätä ihan yhden kerroksen Opin alus- ja päällyslakan lisäksi. Päällyslakkaa olisi tosin voinut laittaa toisenkin kerroksen, niin pinta olisi tullut tasaisemmaksi. Toisaalta Luxe and Lush oli itsessään aika paksua (mahtaakohan olla vanha pullo tämä messulöytö...), joten en halunnut paksuntaa kynsiä enää enempää. Ja laiskotti!


 
Luxe and Lush on siis kevyesti vaalentavaan kirkkaaseen pohjaan sekoitettuja glitterlastuja holoefektillä. Hopean/kirkkaanväriset lastut heijastavat kultaa, kuparia ja vihreää. Pullossa tämä näytti kauhean hienolta, mutta kerrostettuna värillisten lakkojen päälle ei ollutkaan niin mahtava. Lämminsävyinen heijastus ei ehkä ole itselleni se mieluisin. Pastellisten sävyjen kanssa tämä on ihan ok. Näin ainoana lakkana kyllä aika tylsä.

China Glaze Luxe and Lush, a holographic flakie-glitter with a clear base on its own here. Looking a bit boring on its own. The flakes shine in gold, copper and green. This was not as cool as I thought based on the bottle: I don't like the warm holoeffect that much and there are only a few polishes I would like to wear this on top of, some pastels being at the top of that list.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti